eLearning rješenja prilagođena individualnim potrebama

Bićanić Consulting za svoje klijente izrađuje eLearning rješenja prilagođena individualnim potrebama. Ona služe ili kao samostalni edukativni projekti ili kao podrška offline prodajnim edukacijama.

Izvode se uživo na odgovarajućim platformama za održavanje webinara ili kao unaprijed pripremljen eLearning sadržaj koji se može postaviti na LMS platformu klijenta ili platformu Bićanić Consultinga.

Obratite nam se s povjerenjem! Naši klijenti eLearning rješenja su Telemach Hrvatska, MET Hrvatska, Drezga i dr.

Što je eLearning?

eLearning je svaki vid edukacije, odnosno treninga koji se provodi putem digitalnih uređaja. eLearning može uključivati gledanje edukativnih videosadržaja, čitanje zanimljivih članaka, rješavanje upitnika te razne druge sadržaje.

eLearning nije zamjena za klasičnu edukaciju, već to je odlična, prilagodljiva i lako dostupna nadopuna edukciji.

Upravo je dostupnost glavna snaga eLearninga. Edukacija se može provoditi bilo gdje, bilo kada i na bilo koji način. Sudionik nije ograničen vremenom i prostorom te načinom učenja što mu omogućava više slobode.

Zašto eLearning?

Učinkovito ulaganje vremena

S eLearningom sudionik može pristupiti sadržaju s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Nije potrebno oduzimati radni dan djelatniku kako bi pohađao edukaciju. Isplativ je i zbog toga što nema dodatnih troškova za putovanja, najam prostora, plaćanje instruktora i izradu materijala.

Mjerljivost rezultata

Napredak svih sudionika tijekom edukacije može se pratiti i mjeriti.

Mogućnost personalizacije

Svaki sudionik ima jedinstvene potrebe i ciljeve. Uz eLearning moguće je prilagoditi proces svakoj individualnoj potrebi. Sudionik može odabrati vlastiti put učenja te kretati se kurikulumom brzinom koja njemu odgovara.

Mogućnosti

Blended learning

Kombinirajte klasičnu edukaciju u grupi ili jedan na jedan sa zadnjim trendovima u online učenju kako biste postigli najveći efekt kod usvajanja znanja.

Micro learning

Pretvaramo kompleksna znanja i vještine u lako savladive i vremenski nezahtjevne edukativne eLearning lekcije.

Mobile learning

Želite li mogućnost učenja u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu? Iskoristite mogućnost mobilnog učenja i učite dok čekate u redu, kod doktora, u banci ili jednostavno dok se odmarate na kauču.

Virutalna učionica

Vaši djelatnici nalaze se na različitim lokacijama, a ipak imate potrebu za edukacijom u realnom vremenu? Nema problema, zato je tu virtualna učionica. Svi sudionici mogu edukaciji pristupiti putem računala, tableta i mobitela i s instruktorom će proći potrebnu edukaciju.

Stručna edukacija

Želite li educirati djelatnike, suradnike i klijente o vašim radnim ili proizvodnim procesima, uslugama ili drugim temama? Iskoristite sve mogućnosti koje vam eLearning nudi.

Gamifikacija

Pojačajte pažnju sudionika tako da od učenja napravite zanimljivo iskustvo slično igri, odnosno natjecanju.

Spremni za suradnju?

POŠALJI UPIT

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na mjesečni edukativni newsletter Bićanić Consulting.