Metode suradnje

Odaberite jednu od četiri metode suradnje:

Prijenos znanja i vještina

Kod svojih djelatnika (koji ostvaruju zadane ciljeve) primjećujete potrebu za osvježenjem prodajnog nastupa ili podsjećanjem na ključne prodajne vještine i znanja.

U ovom slučaju, uz našu pomoć, odabrat ćete neke od prodajnih treninga koji će izvrsno i u potpunosti odgovarati vašoj potrebi.

ISTRAŽI

Prodajna transformacija

U vašem prodajnom dijelu poslovanja postoje jasni i nedvojbeni signali da su korjenite promjene potrebne na svim područjima prodaje.

Drastične promjene na tržištu, jačanje konkurencije, zapošljavanje novih djelatnika, primjetna fluktuacija prodajne radne snage, uzastopni negativni prodajni rezultati, višegodišnje zanemarivanje kontinuiranog prodajnog razvoja (ponude, strategije, djelatnika)…

Sve su to jasni znakovi koji upućuju na sljedeće: vašoj prodaji potrebna je temeljita transformacija.

U nama ćete pronaći pouzdanog partnera s desetljetnim iskustvom upravljanja ovakvim projektima s mjerljivim rezultatima. Radi se o srednjoročnim i dugoročnim projektima uz vrlo sistematičan pristup i kontinuiranu podršku u raznim oblicima.

ISTRAŽI

Osobni prodajni trener

Za uslugu osobnog prodajnog trenera odlučit ćete se jer želite rješenje „krojeno“ po vašoj, osobnoj mjeri. Vi ste mikro ili mali poduzetnik, prodajni menadžer ili prodajni profesionalac i osobni prodajni razvoj za vas je ključ uspjeha. Ono što se nudi na tržištu ili što vaš poslodavac organizira kao prodajnu edukaciju nije odgovarajuće/dovoljno i vi odlučujete sami učiniti nešto po tom pitanju. Zanima vas konkretan i prilagođen pristup koji će vas dovesti do značajnog napretka u prodaji.

ISTRAŽI

Prodajni “Drill”

Kao prodajni poslodavac i menadžer za ovu opciju odlučit ćete se ako dijelite s nama sljedeću premisu: „Prodajne vještine su vještine kao i sve druge i potrebno ih je redovito uvježbavati, trenirati, usavršavati“. I mi smo čvrstog uvjerenja kako jedan prodajni trening svakih nekoliko godina predstavlja suludo bacanje novca.

Ovom vrstom suradnje vaš prodajni tim postaje uistinu profesionalan tim čiji se kontinuirani razvoj temelji na redovitim „Drill“ treninzima visokog intenziteta i kratkog trajanja.

ISTRAŽI

Spremni za suradnju?

POŠALJI UPIT

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na mjesečni edukativni newsletter Bićanić Consulting.