Danijel Bićanić

„Upravljanje prodajom i prodajne vještine treba promatrati kao sve druge zanate. Zanate koje se može i mora naučiti, savladati, uvježbati i sustavno usavršavati.

Prodajni uspjeh ne poznaje tajne, prečice, trikove i napredak preko noći… Prodajni uspjeh se temelji na napornom i, prije svega, inteligentnom radu!“

Ovim riječima Danijel Bićanić, poslovni konzultant i prodajni trener, sažima svoje viđenje uspješne prodaje.

Biografija

 • Danijel Bićanić započinje karijeru kao prodajni trener 2003. godine.

 • Godine 2007. otvara Bićanić Consulting i od početka se, u suradnji s klijentima, fokusira na realnu i primjenjivu prodajnu edukaciju temeljenu na praksi.

 • Od 2007. do 2014. godine gotovo isključivo radi kao terenski prodajni trener prateći prodavače na prodajnim sastancima u više od 60 različitih gospodarskih grana pri čemu je prisustvovao više od 5000 B2B prodajnih razgovora.

 • Od 2009. godine Bićanić Consulting počinje surađivati s tvrtkama iz regije (Slovenija, BiH, Srbija, Makedonija, Crna Gora, Kosovo, Mađarska…).

 • Od 2015. godine Danijel Bićanić počinje raditi kao prodajni trener s tečnim znanjem njemačkog i engleskog jezika, na tržištu Europske unije (Njemačka, Švicarska, Austrija, Portugal, Češka…).

 • U 14 godina postojanja Bićanić Consultinga više od 350 tvrtki surađivalo je s Danijelom Bićanićem na projektima poboljšanja prodajnog poslovanja koji je u tom razdoblju educirao više od 10000 prodavačica i prodavača te održao više od 1500 dana treninga.

 • Autor je triju knjiga o prodajnim i poslovnim vještinama.

 • Certificirani je coach (AoEC) i facilitator (AoPL) te SDI trener.

Nikola Pauković

Nikola ulazi u svijet B2B prodaje prije 11 godina. Profesionalno i prodajno iskustvo stjecao je u tvrtkama Nike i Coca-Cola da bi zatim, u tvrtki Keune Adriatic, započeo svoj ključni razvojni put od prodajnog predstavnika do pozicije voditelja prodaje za profesionalno tržište u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Biografija

 • Uvijek svjestan važnosti sustavnog razvoja prodajnog tima, neprekidno je radio na unapređenju članova prodajnog tima individualnim treninzima, grupnim treninzima, mentoriranjem i shadowingom te tako savladavao praktičnu stranu internog prodajnog trenerstva. Tijekom godina prisustvovao je velikom broju drugih prodajnih edukacija, treninga i seminara što je stvorilo i iskru interesa za buduću karijeru trenera u B2B prodaji.

 • Taj cilj ostvaruje 2019. godine kada ulazi u trenerski tim Bićanić Consultinga nakon višegodišnje trenerske izobrazbe (Train the trainer edukacija, NLP tečajevi, asistiranje u treninzima…) pri čemu se vodio sljedećom idejom vodiljom: spojiti svijet realne B2B prodaje s praktičnom prodajnom edukacijom koja će donositi mjerljive rezultate u razvoju prodajnih djelatnika.

 • Nikola je do sada održao edukacije u HoReCa području te farmaceutskoj, energetskoj i frizerskoj industriji.

Spremni za suradnju?

POŠALJI UPIT

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na mjesečni edukativni newsletter Bićanić Consulting.