Povjerenje je nešto što prodajni profesionalac gradi i nastavlja graditi u svakom kontaktu sa kupcem. Bez povjerenja ne može se provesti kvalitetna prodajna dijagnostika niti navesti sugovornika na otvaranje.

Priprema za prodajni sastanak predstavlja “prodaju prije prodaje” i po svojoj važnosti dolazi na prvo mjesto u prodajnom razmišljanju svakog prodavača.

Što ćete naučiti?

 • Alati izgradnje povjerenja
  Sudionici će naučiti više o 4 alata izgradnje povjerenja na početku i tijekom komunikacije sa kupcem (uzajamnost, sviđanje, sličnost, jedinstvenost)
 • Aktivno slušanje
  Bez aktivnog slušanja nije moguće uistinu shvatiti sve razine komunikacije sa kupcem. Sudionici će naučiti kako se u potpunosti fokusirati na sugovornika i kako kontrolirati vlastite misli u tom procesu.
 • Parafraziranje
  Parafraziranje predstavlja jedan od alata u aktivnom slušanju i izgradnji povjerenja. Sudionici će brzo i učinkovito savladati ovu temeljnu tehniku.
 • Sažimanje
  Radi se o drugom alatu u aktivnom slušanju kojim će sudionici proširiti svoj arsenal tehnika u izgradnji povjerenja u komunikaciji sa kupcem.
 • Zrcaljenje
  Zrcaljenje predstavlja vrhunski doseg u izgradnji povjerenja sa kupcima. Biti u stanju izgraditi povjerenje kroz “mimikriju” govora tijela sugovornika najprirodniji je način izgradnje rapporta i “kemije” u odnosu sa sugovornikom i sudionici će naučiti kako isto primjeniti u svom radu.
 • Važnost prodajne pripreme
  Sudionici će analizirati vlastite pripreme za prodajni sastanak za “Nulto mjerenje” te otkriti ključne prostore za daljnji napredak.
 • Osam koraka u učinkovitoj pripremi za sastanak
  Sudionici će se upoznati sa navedenim koracima i naučiti kako ih primijeniti u praksi.

Spremni za suradnju?

POŠALJI UPIT

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na mjesečni edukativni newsletter Bićanić Consulting.